Son dakika: 10 bin 877 kişiye iş
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: 10 bin 877 kişiye iş

İŞKUR ve kamu ilan sayfası üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında özel ve devlet kuruluşlarına 10 bin 877 personel alınacağına yer verildi.

İş İlanları 27 Haz 2024 12:07 1
Son dakika: 10 bin 877 kişiye iş

İŞKUR ve devlet kurumlarına 10 bin 877 personel alımı.

İŞKUR üzerinden ve devlet kamu ilan sayfaları üzerinden yayınlanan duyurularda 81 şehirde, çoğu özel sektör bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağı görülüyor. Söz konusu personel alımına baktığımızda toplamda 10 bin 877 personel alımı yapılacağı görülüyor.

En az ilkokul mezunları arasından yapılan personel alımlarına göz attığımızda en fazla personel alımlarının temizlik görevlisi kadrosuna yapılacağı görülürken daha sonra güvenlik görevlisi ve büro personeli ile çağrı merkezi kadrolarına alım yapılacağı görülüyor.

Söz konusu kamu personeli ve özel sektör personel alımı ilanlarının detayları şu şekilde:

Personel alımları azalmaya başladı

Türkiye İş Kurumu resmi sayfasından yayınlanan duyurulara baktığımızda personel alımlarının azaldığı görülüyor. Bundan 1 ay önce 177 bin personel alımı yapılırken şimdi toplamda 115 bin civarında alım yapıldığı görülüyor. Tasarruf tedbirleri kapsamında artık daha az personel alımı yapılıyor. Sıkılaşma nedeniyle ilanların daha da azalması bekleniyor.

10 bin 777 personel alınıyor

Hem devlet kurumlarına hem de özel kuruluşlara personel ve işçi alımları yapılıyor. Söz konusu personel alımlarının detayları şu şekilde:

2222 güvenlik görevlisi alımı için TIKLAYIN

3100 sekreter ve çağrı merkezi personeli alımı için TIKLAYIN

5555 temizlik görevlisi ve hizmetli alımı için TIKLAYIN

Kadın erkek ilana başvuracak diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 3 Gün Önce
Asgati ucretle is neye yarar sokaktq dilenciler daha cok para kazaniyor Allah sizin belanizi versin evlatlarinizla surunuraunuz insallllllllah