İŞ Bankası'ndan 1 Milyon TL Konut Kredisi! Yeni Taksit Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 1 Milyon TL Konut Kredisi! Yeni Taksit Belli Oldu!

Kredi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, en uygun krediyi aramaya devam ediyor! İşte İŞ Bankası'nın konut kredisi ve detaylar...

Kredi 29 Haz 2024 21:59 0
İŞ Bankası'ndan 1 Milyon TL Konut Kredisi! Yeni Taksit Belli Oldu!

İŞ Bankası'ndan 1 Milyon TL Konut Kredisi Fırsatı.

Ev sahibi olmak için son dönemlerde oldukça zorlayıcı koşullar meydana geldi. İnsanları yeni bir ev satın alabilmek için öncelikle yüksek maliyet sorunu ile karşılaşıyorlar. Bunun devamında ise kredi olanakları ikinci bir engel olarak insanların karşısına çıkıyor. En düşük faizle konut kredisini veren banka olan İş Bankası'nın yeni kredi maliyetleri belli oldu. İş Bankası'ndan 1 Milyon TL konut kredisi çekenler hangi maliyetler ile karşılaşıyorlar?

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

İş Bankası konut kredisi kampanyası son dönemlerde en çok araştırılan kredi ürünü oldu. İnsanlar bu konut kredisini kullanarak kendilerine ev sahibi olma konusunda bir alan açılmasını planlıyorlar. Kredi maliyeti de bir anlamda bu neticeyi veriyor. Başka bankalarda bu maliyetler bulunamayınca insanlar İş Bankası'nın kampanyasına yöneliyorlar.

İş Bankası konut kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere aylık yüzde 3,05 oranında faiz ile kredi olanağı sağlanıyor. Bu imkan ile konut kredisi çekilmesinin bugünün koşullarında büyük bir avantajı var. Başka bankalardan bu kredi talep edilse müşteriler çok daha büyük faiz maliyetinin altına girmek zorunda kalıyorlar. Bu da satın alınacak olan konutun çok daha büyük maliyetle elde edilmesi anlamına geldiği için çoğu kişi ev sahibi olma taleplerini ertelemek zorunda kalıyorlar.

İş Bankası'ndan konut kredisi çekecek olanlar 120 ay vade sınırlaması ile karşılaşıyorlar. BDDK'nın talimatlarına göre konut kredileri en fazla 120 aya kadar vade ile verilebiliyor. Bankalar bu vade sınırını aşamıyorlar. Bundan dolayı da konut kredisinde en uzun vade olan 120 ay en fazla tercih edilen konut kredisi vadesi oluyor. Esasında daha düşük vadelerde faiz maliyeti daha az oluyor ama o zaman da ödenmesi gereken aylık taksit tutarı yüksel olacağı için tercih edilmiyor. İnsanlar daha yüksek bir faiz maliyetini göze alarak daha düşük taksit tutarları ile konut kredisi çekiyorlar.

1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ MALİYETİ!

konut-kredisi.jpg

İş Bankası'ndan 1 Milyon TL konut kredisi çekecek olanların karşılaşacakları maliyet belirlendi. Buna göre müşteriler 120 ay vadede aylık 31.352 TL kredi taksiti ödüyorlar. Toplamda ise bu konut kredisinin maliyeti 3,7 Milyon TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç