Beşiktaş'tan Bir Yıldız Transferi Daha!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş'tan Bir Yıldız Transferi Daha!

Yeni sezonun transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, kadrosuna bir yıldızı daha katıyor! İşte haberin detayları...

Spor 29 Haz 2024 0
Beşiktaş'tan Bir Yıldız Transferi Daha!

Beşiktaş Lorenzo İnsigne ile temasa geçti.

Süper Lig'de başarısız bir sezonu geride bırakan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor. Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlı ekip, bir bombayı daha patlatmak için kolları sıvadı.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak bombaları patlatan Beşiktaş'ta hareketlilik sürüyor. Hücum hattını yeniden kurmayı hedefleyen Beşiktaş, dünya yıldızını kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, hücum hattına bir takviye daha yapmak için harekete geçti.

Cenk Tosun, Aboubakar ve Muleka ile yollarını ayırmayı planlayan siyah-beyazlı ekip, hücum hattını yıldız isimlerle doldurmayı planlıyor. Kartal, bu hedef doğrultusunda gözünü ABD'ye dikti.

Beşiktaş, ABD MLS Ligi'nde Toronto forması giyen Lorenza İnsigne için harekete geçti. Siyah-beyazlı ekibin yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel'in 33 yaşındaki İtalyan yıldız ve kulübü ile mali konuları görüşme gerçekleştireceği öne sürüldü.

MLS ekibi Toronto ile 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan golcü oyuncu Toronto forması altında 12 maçta görev alırken takımına 4 gol 3 asistlik katkı sundu.

İtalya Milli Takım formasıyla 54 maçta 10 gole imza atan golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise 601 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 196 gol 122 asiste imza attı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç