Hafta sonu bazı illere yağmur geliyor: İşte hava durumu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hafta sonu bazı illere yağmur geliyor: İşte hava durumu

Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasında ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde olacağı bildirilirken yağışlı havanın hafta sonu birçok ilde görüleceği bildirildi.

Yerel Haberler 27 Haz 2024 0
Hafta sonu bazı illere yağmur geliyor: İşte hava durumu

Meteoroloji'den son dakika açıklaması: Birçok şehre şiddetli yağmur geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında birçok şehre şiddetli yağmur geleceği bildirildi. Gelecek yağmurun doğu illerinden giriş yaparak birok şehirde etkisini göstereceği bildirilirken diğer illerde hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi bekleniyor.

Bugün hava durumu nasıl?

Bugün yayınlanan hava durumu tahmin raporuna baktığımızda şu ifadelere yer verildiği görülüyor: "Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Rize çevreleri, Artvin’in kıyı kesimleri ile Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor"

İl il 5 günlük hava durumu

MGM resmi sayfasından yayınlanan 5 günlük hava durumu raporuna baktığımızda yarın ülke genelinde sıcak havaların etkili olacağı görülüyor.

29 Haziran hava durumu: Hafta sonu hava nasıl olacak?

Cumartesi tarihinden itibaren doğu illerinde yağışlı hava etkisini gösterecek.

 

30 Haziran hava durumu

Pazar günü için yayınlanan hava durumuna baktığımızda Karadeniz'in doğu kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi ve iç kesimlerde bazı illerimizde yağmurlu havanın etkisini göstermesi bekleniyor.

 

1 Temmuz hava durumu

Pazartesi için yayınlanan hava durumu tahmin raporuna baktığımızda ise yine aynı şekilde doğu kesimleri ile iç kesimlerde yağışlı havanın etkisini sürdürmesi bekleniyor.

2 Temmuz hava durumu

Salı günü yağışlı havanın sadece Karadeniz'in doğu kesimlerinde ve Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey bölgelerinde etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Sıcaklıklar ülke genelinde mevsim normallerinde devam edecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç