Bir Seçil Erzan olayı daha ortaya çıktı: Yine sporcular dolandırıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bir Seçil Erzan olayı daha ortaya çıktı: Yine sporcular dolandırıldı

Son dakika haberi: Yeni bir fon dolandırıcılığı daha ortaya çıktı. Yine aynı banka ve aynı şekilde bir Seçil Erzan olayı oldu.

Haberler 27 Haz 2024 0
Bir Seçil Erzan olayı daha ortaya çıktı: Yine sporcular dolandırıldı

Yeni bir fon skandalı daha: Bu sefer hedef yine sporcular.

Seçil Erzan olayından sonra bir skandal olay daha meydana geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Denizli'de bir banka şubesi çalışanı dolandırıcılığı olayı yaşandı.

Geçen sene ortaya çıkan skandal olayda Seçil Erzan, Arda Turan, Muslera, Selçuk ŞAhin, Emre Belözoğlu başta olmak üzere birçok sporcuyu milyonlarca lira dolandırmıştı. Tutuklanan Erzan, şu anda cezaevinde.

Seçil Erzan tarzında gerçekleşen dolandırıcılık olayında banka müdürü H.Ö. adlı kişi, Borsa İstanbul'un ünlü oyuncularından birisi olan C.O. adlı kişi adına bir fon kurdu. Kurulan fona İzmir'in üğnlü spor kulübünün yöneticileri ile üyeleri olmak üzere birçok kişi katıldı.

C.O. adlı borsa oyuncusunun adını verdiği fona bu şekilde para toplayan banka müdürü H.Ö. adlı kişinin bu parayı topladığının ortaya çıkması üzerine olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İddialar sonrası başlatılan soruşturma kapsamında şimdiye kadar 100 milyon liralık para toplandığı belirtildi.

MASAK da olaya dahil oldu

Gelen bilgilere göre skandal olaya MASAK'ın da dahil olduğu ve soruşturmanın çok yönlü şekilde ilerlediği bildirildi.

İntihar girişiminde bulundu

Olayın ortaya çıkması, soruşturma sürecinin başladığınını öğrenilmesi üzerine banka şube müdürü H.Ö. adlı kişinin intihar girişiminde bulunduğu ve şimdi hastanede, kontrol altına alındığı öğrenildi.

Olay ile ilgili polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme kapsamındap ara kaptırdığı belirtilen kişilerin bu konudaki ifadeleri alınıyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç