Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu öldü mü?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu öldü mü?

Kemal Kılıçdaroğlu öldümü? Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti mi? Sosyal medyada dolaşan fotoğraf doğru mu? İşte son dakika bilgileri.

Siyaset 7 Ağu 2023 18:10 1
Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu öldü mü?

Kemal Kılıçdaroğlu öldü mü? İşte son dakika bilgileri.

Sosyal medya üzerinde dünden bu yana paylaşılan bir fotoğraf hem güldürdü hem de birçok kişiyi meraklandırdı. Söz konusu fotoğrafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hayatını kaybettiğine yer verildi.

Fotoğrafa gelen bir yorum ise gündem oldu. Bugüne kadar birçok seçim kaybeden ve iddialı olduğu son Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yine kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu hakkında gelen "Onu da mı kaybetti" ifadesi sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında yer aldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU ÖLDÜMÜ?

Bu paylaşımı gören vatandaşlar, Kılıçdaroğlu'nun hayatını kaybedip kaybetmediğini araştırmaya başladı. Ancak bu paylaşım sadece mizah amaçlı yapıldı. Kılıçdaroğlu hayatını kaybetmedi.

KILIÇDAROĞLU KAÇ YAŞINDA?

Kemal Kılıçdaroğlu, Türk ekonomist, sosyal demokratçı, bürokrat ve siyasetçidir. 2010 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisinin genel başkanı olmakla birlikte Türkiye'nin ana muhalefet lideridir. 17 Aralık 1948 doğumlu olan Kılıçdaroğlu 74 yaşındadır.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Nasıl ya hayallerimele oynadın 😢