Netflix bedava mı oluyor? Reklamlı paket geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Netflix bedava mı oluyor? Reklamlı paket geliyor

Netflix hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada bedava üyelik açılacağı bildirildi.

Finans Magazin 26 Haz 2024 0
Netflix bedava mı oluyor? Reklamlı paket geliyor

Netflix bedava mı oluyor?

Tüm dünya üzerinde en çok üyeye sahip olan dijital platformların başında gelen Netflix, takipçilerine dizi ve filmler sunarak her geçen gün büyüklüğünü daha da artırıyor. Gelen son dakika açıklamasında Netflix'in daha önce Kenya'da uyguladığı ücretsiz üyelik ekranını açacağı bildirildi.

Son dönemlerde aldığı kararlar sonrası üye sayısının düşmesi ile birlikte Netflix, radikal kararlar almayı hedefliyor. Bu kapsamda Netflix, Avrupa'da bazı ülkelerde, Kenya'da olduğu gibi ücretsiz üyelik ekranını açacak.

Netflix'in bunu reklam geliri yüksek olan ülkelerde açacağı öğrenilirken bu yolla Netflix'in üye sayısının çok artırılması bekleniyor.

Daha önce Kenya'da kullanıma sunulan ücretsiz üyelikte beklentiler alınamamış, daha sonra bu bu, yürürlükten kaldırılmıştı.

Avrupa ülkelerinde kullanıcı sayısı düşen Netflix'in bu özelliği Avrupa ülkelerinde yürürlüğe alması bekleniyor.

Nasıl olacak?

Söz konusu sistemin devreye alınması ile birlikte Netflix üyesi olmak isteyen, ancak üyelik parası vermek istemeyen kişiler, reklamlı üyelik açabilecek.

Düşük gelirli vatandaşların reklamlı üyelikle ücretsiz şekilde platforma abone olmasını sağlamak isteyen Netflix, sınırlı sayıda erişim hakkı ile bu kişileri platformuna katmayı planlıyor.

Zaten Amerika'da yeterli sayıda kullanıcıya ulaştığını bildiren Netflix, bu hamlesi ile Avruypa ülkelerinde de kullanıcı sayısını artıracak.

Ne zaman gelecek?

Henüz bu üyeliğin ne zaman geleceği belli değil. Önümüzdeki günlerde düzenleme hayata geçecek. Haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç