LPG Fiyatlarına Büyük Zam Geliyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

LPG Fiyatlarına Büyük Zam Geliyor!

Son günlerde akaryakıt fiyatlarına gelen indirimlerden sonra, tekrar zam gelmeye başlıyor! LPG fiyatlarına büyük zam geliyor! İşte gelecek zam tutarı ve detaylar...

Emtia 1 Eylül 2023 17:31 0
LPG Fiyatlarına Büyük Zam Geliyor!

Akaryakıt fiyatlarında peş peşe değişiklikler gelmeye devam ediyor. Tabelaların neredeyse günlük değiştiği akaryakıt istasyonlarında yeni bir güncelleme duyuruldu. Seçimlerin ardından hızla yükselen benzin ve motorin fiyatları yılın ikinci yarısından itibaren şahlandı.


İNDİRİMİ UNUTTURAN ZAM
Dolar kurunun artışı ve brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmalar ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarını direkt olarak etkiliyor. 2023 yılının ikinci yarısında Cumhurbaşkanlığı kararıyla alınan ÖTV zammı ve KDV güncellemesi ile 6 TL birden zam gelmişti. Son olarak ise 15 gün öncesinden zamlanan benzin fiyatları gece yarısı itibariyle düştü.

Dolar kurundaki düşüşün ardından tabelalara yansıyan benzin indirim 98 kuruş tutarında oldu. İndirim sonrası sevinen araç sahiplerinin mutluluğu kursağında kaldı. O tarihte yeni bir zam beklentisi oluştu.

1,5 TL ZAM YOLDA
Gece yarısı itibariyle benzine gelen indirim sonrasında zam duyurusu geldi. Sosyal medya üzerinden sürekli zam duyurularında bulunan Zam Haber tarafından yapılan paylaşıma göre 4 Eylül itibariyle LPG'ye 1.5 TL tutarında zam yapılması bekleniyor. 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç