Konya'da bir banka çalışanı kendi hesabına 37 milyon TL aktardı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konya'da bir banka çalışanı kendi hesabına 37 milyon TL aktardı!

Konya'da özel bir bankada çalışan kadın, banka açıklarını kullanarak kendi hesabına 37 milyon TL aktardı. İşte haberin detayları...

Haberler 3 Tem 2024 0
Konya'da bir banka çalışanı kendi hesabına 37 milyon TL aktardı!

Konya'da banka dolandırıcılığı.

Konya'da özel bir bankada çalışan Perihan Y.'nin 3 ay içinde zimmetine 37 milyon 157 bin TL para geçirdiği ve bu parayı nişanlısı Settar A.'nın hesabına aktardığı ortaya çıktı. Bankanın müfettişleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda Perihan Y.'nin sistemdeki açıkları kullanarak bankaya ait paraları zimmetine geçirdiği ve bu paraları nişanlısı Settar A.'nın hesabına aktardığı tespit edildi.

Konya'da özel bir bankada yeni Seçil Erzan vakası yaşandı. Bankada çalışan Perihan Y.'nin sistemdeki açıkları kullanarak bankaya ait paraları zimmetine geçirdiği ve bu paraları nişanlısı Settar A.'nın hesabına aktardığı tespit edildi.

Bankanın müfettişleri, rutin denetimleri sırasında Perihan Y.'nin bazı işlemlerinde dikkatsizlik ve usulsüzlükler olduğunu fark etti. Yapılan incelemeler sonucunda Perihan Y.'nin 3 ay gibi kısa bir sürede toplam 37 milyon 157 bin TL para zimmetine geçirdiği ortaya çıktı. Bu paranın bir kısmının ise Settar A. tarafından kripto para hesabına aktarıldığı belirlendi.

NİŞANLI ÇİFT TUTUKLANDI

Müfettişlerin suç duyurusu üzerine nişanlı çift gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri hakimlikçe tutuklanan Perihan Y. ve Settar A., dolandırıcılık suçundan yargılanacak.

https://www.finans7.com/

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç