Skandal olay: Sana cin girmiş diyerek liseli kıza günlerce tecavüz etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Skandal olay: Sana cin girmiş diyerek liseli kıza günlerce tecavüz etti

İstanbul'da meydana gelen olayda bir kişi, size cin girmiş diyerek liseli kıza cinsel istismarda bulundu.

3.Sayfa 5 Tem 2024 0
Skandal olay: Sana cin girmiş diyerek liseli kıza günlerce tecavüz etti

İstanbul'da skandal olay: Size cin girmiş diyerek liselilere otelde tecavüz etti.

İstanbul'da elektrik işi ile uğraşan Cüneyt Vural adlı kişi, muska ve büyü yaparak Eyüpsultan'da adını ciddi bir kesime duyurdu. İstanbul'un birçok yerinden bölgeye gelenler ondan yardım dilenip kendilerine üflemelerini istedi.

15 yaşındaki Y.U. adlı kız çocuğu zaman zaman baygınlık geçiriyordu. Ailesi ise ona cinlerin musallat olduğunu söyleyerek onu Vural'a götürdü. Vural, onlara okunmuş su ve muska verdi ve kız çocuğunun telefon numarasını aldı.

Kız çocuğu ile telefonda konuşmaya başlayan bu kişi, ona cinlerin musallat olduğunu söyledi.

16 yaşındaki M.A. adlı kişi ise Cüneyt Vural ile ilk defa Gaziosmanpaşa'da bir kafede bir araya geldi. Baya heyecanlı olan M.A. adlı kişiye Vural, "Sende 3 harfli var. Sana yardımcı olacağım. İkiz kardeşin rüyasında seni müstehcen olarak görüyor. Erkek kardeşin seni rüyasında görmekten mutlu oluyor ve bu durum seni sarsıyor. Sende azmışlık var ve bunu bir şekilde atman lazım" dedi.

Daha sonra çocuk ile zaman zaman görüşmeye başlayan Vural, kafe buluşmaları sonrası onu Polenezköy'de bulunan bir otele götürdü. Otelde başta taciz olarak başlayan olaylar kısa sürede tecavüze dönüştü. Çocuğu her otele götüren bu kişi, ona gitmeden şapka ve gözlük taktırıp öyle odaya çıkardı ve defalarca çocuğa tecavüz etti.

Y.U. adlı kişi ondan kaçmak istedi. Ancak bu sefer Vural onu cinlerimi sana musallat ederim diye korkuttu ve kız çocuğu, yaşadıklarını korktuğu için kimseye anlatamadı.

Y.U. adlı kişi bu süreçte M.A'yı da bu cinci hoca ile tanıştırdı.

M.A.'ya durumu anlatan çocuk polise gitti ve olay bu şekilde ortaya çıktı. M.A.'nın ailesinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Vural hakkında 24 yıl hapis cezası isteniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç