31. dönem POMEM 7500 polis alımı mülakat yer ve tarihleri açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

31. dönem POMEM 7500 polis alımı mülakat yer ve tarihleri açıklandı

31. dönem POMEM polis alımı mülakat yer ve tarihleri belli oldu. Akademi'den yapılan son dakika açıklaması yazımızda.

Polis Alımı 26 Haz 2024 0
31. dönem POMEM 7500 polis alımı mülakat yer ve tarihleri açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı 2024 yılı 7 bin 500 polis alımı duyurusu geldi. Mülakat yer ve tarihleri duyuruldu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 2024 yılı 31. dönem POMEM polis alımı ön sağlık ve spor aşamasından sonra sözlü mülakat  tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

"31. Dönem POMEM Mülakat Sınavına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihleri Açıklanmıştır" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"31. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına  katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile ais.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar Mülakat Sınavına tabi tutulacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya ile kesici, delici alet, yanıcı, parlayıcı madde, yaka rozeti ve broş bulundurmamaları gerekmektedir. Sınav Merkezinde emanet alınmayacaktır"

Sonuçlar ais.pa.edu.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek.

Mülakat aşamaları Temmuz ayının ortasına kadar devam edecek. Mülakat sonuçlarının ise Ağustos ayında açıklanması bekleniyor.

Kadın erkek ilana başvuracak diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç