Yüzde 30 daha ucuza ev almak isteyenler için yeni konut kampanyası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yüzde 30 daha ucuza ev almak isteyenler için yeni konut kampanyası

Yeni ev almak isteyenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yüzde 30 daha ucuza ev alma imkanı başladı.

Emlak 30 Nisan 2024 0
Yüzde 30 daha ucuza ev almak isteyenler için yeni konut kampanyası

Topraktan ev alma imkanı. Fuzul Topraktan ev satışına başladı.

Evi olmayan, yüksek fiyatlar, yüksek faiz nedeniyle konut alamayan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Fuzul, topraktan girerek ev sahibi olmanın yolunu açacağını duyurdu.

Yayınlanan son dakika açıklamasına baktığımızda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 ev almak isteyenler için yeni bir konut kampanyası başlatıldığı bildirildi. Başlatılan yeni proje ile yatırımını önceden yapan ve daha sonra inşaat maliyetlerini taksitler şeklinde ödeyenlerin proje sonunda konut sahibi olacağına yer verildi.

ARSA FİYATI NE KADAR?

Proje ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Projeye göre 1+1 konut almak isteyenler için arsa payının fiyatı 760 bin lira olarak açıklandı. 18 aya kadar vade ile bu arsa payını ödeyeceksiniz.

İNŞAAT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Projenin inşaa süreci ile sözleşme tarihinden itibaren 18 ay. 18 ay sonra inşaatın başlayacağı ifade ediliyor. 18 ay sonra inşaatın başlaması, 36 ay sonra inşaatın bitmesi ile birlikte teslimat süreci 4,5 yıl civarında olacaktır.

DAİRELER NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Yakın geleceğe yatırım yapmak isteyenler için başlatılan proje kapsamında dairelerin tesliminin, inşaatın başlamasından sonra 36 ay olduğu bildirildi. Faizlerin yükselmesi ve kredi verilmemesi, arsa fiyatlarının ciddi seviyelere çıkması sonrası konuta erişemeyen vatandaşların topraktan girerek ev sahibi olabileceğini söyleyen Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal “Yatırımcılar aşamalı olarak önce toprak sahibi, daha sonra da inşaatın başlamasının ardından ev sahibi olabilecek” ifadelerini kullandı.

ÖNCE TOPRAK SONRA EV

Söz konusu proje kapsamında vatandaşlar önce arsa alacak ve daha sonra üzerine yapılan konutun sahibi olacak.

Yeni Arnavutköy projesi, Kuzey Marmara Otoyolu’na 3 dakikalık mesafede bulunuyor ve toplam 50 bin metrekare inşaat alanına sahip.

“Ruhsatlarımızı alıyoruz, inşaatlarımıza başlayacağız. Şimdiden satış yüzde 40’a yaklaştı” diyen şirket, ilk etapta 500, daha sonra 1000 konut olmak üzere 1500 konut satışı yapacaklarını söyledi. Daha sonra projenin daha da genişletileceğini söyleyen Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, daha sonra yılda 3-4 bin konut yapmayı planladıklarını söyledi.

YÜZDE 30 DAHA UCUZA EV

Akbal açıklamasının devamında 4 milyon liraya mal olan bir projenin bu şekilde yüzde 30'lara varan düşük maliyetlerle yapılacağını söyledi ve “Bugün 4 milyon TL olan bir projeyi yüzde 20-30 daha düşük maliyetli almak söz konusu olabilecek. Biz zaten arsa maliyetini yüzde 25-30 aşağı çekiyoruz” dedi. Kadın erkek konut grubumuza katılmak, diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç