Vergi diliminde düzenleme talebi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vergi diliminde düzenleme talebi

Çalışanların en büyük sorunu olan vergi düzenlemesi için düzenleme talebi geldi. İşte son dakika haberinin detayları yazımızda.

Vergi diliminde düzenleme talebi

Son dakika: Vergi diliminde düzenleme talebi.

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan yaptığı son dakika açıklamasında vergi dilimlerinin güncellenmesi önerisinda bulundu. Bahçıvan, "vergi dilimlerindeki düzeltme sosyal barışa katkı sağlayacaktır" dedi.

Vergi dilimlerinin çalışanların en büyük sorunlarından biri olduğunu ifade eden İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, enflasyonla mücadele döneminde küçük dokunuşların önem arz edeceğini söyledi.

Bahçıvan "çalışanın enflasyon muhasebesi diye adlandıracağımız vergi dilimlerindeki düzeltmenin katkısı olacağını öneriyoruz." dedi.

Bahçıvan, vergi dilimlerinin güncellenmesinin sosyal barışa katkı sağlayacağını, belli sektörlerdeki istihdam yükünü bir morale dönüştürebileceğini kaydetti.

NE ZAMAN?

Düzenleme gündeme geldiğinde bildirimle haberdar olmak için Finans7 mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç