Roketsan personel alımı başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Roketsan personel alımı başvurusu başladı

Roketsan tarafından yayınlanan duyuruda personel alımı başvurusunun başladığına yer verildi. İlan bilgileri yazımızda.

Roketsan personel alımı başvurusu başladı

ROKETSAN PERSONEL ALIMI YAPIYOR.

Roketsan kariyer sayfasında bir duyuru yayınlandı ve KPSS şartsız personel alımı yapılacağına yer verildi. İlana baktığımızda başvuruların başladığı görülüyor. Peki Roketsan personel alımı başvuru şartları nedir? Roketsan başvurusu nasıl yapılır? İşte Roketsan personel alımının başvurusuna dair son bilgiler.

Türkiye Savunma sanayii sektörünün öncü firmalarından olan Roketsan, yayınladığı duyuru ile mühendis kadrosunda çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Personel alımı ilanına baktığımızda başvuruların 30 Haziran 2024 tarihinde başlayacağı görülüyor.

Personel alımının başvurusuna dair bilgiler şu şekilde paylaşıldı:

"Son Başvuru Tarihi    :     30.06.2024
İlan Tipi    :     İş
Pozisyonun Tipi    :     Tam Zamanlı

Aranan Özellikler          
Bu ilan genel başvuru niteliğindedir. ROKETSAN A.Ş.'ye başvuruda bulunmak istiyorsanız çalışmak istediğiniz alanı / bölümü belirten bir ön yazı ile birlikte bu ilana başvurabilirsiniz. Başvurunuz orta ve uzun vadede oluşabilecek ihtiyaçlar çerçevesinde değerlendirilecek olup, niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle iletişime geçilecektir. Şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

İş Profili          
Lokasyon    :     Ankara, İstanbul"

Kadın erkek diğer adaylar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

DİĞER KADROLARA PERSONEL VE İŞÇİ ALIMI

Diğer kadrolara yapılacak personel alımı ise önümüzdeki günlerde yayınlanacak. İlanlar yayınlandığında bildirimle haberdar olmak, iş ilanlarını takip etmek için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç