Ömer Çelik’ten ‘Yenidoğan çetesi’ açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ömer Çelik’ten ‘Yenidoğan çetesi’ açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin günlerdir konuştuğu yenidoğan bebek çetesiyle ilgili bir son dakika açıklamasıda bulundu.

Haberler 19 Ekim 2024 0
Ömer Çelik’ten ‘Yenidoğan çetesi’ açıklaması

Ömer Çelik’ten ‘Yenidoğan çetesi’ açıklaması.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin günlerdir konuştuğu yenidoğan bebek çetesiyle ilgili bir son dakika açıklamasıda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada “Her ne olursa olsun cinayet şebekesi sağda, solda tehditler savurmaya da devam ediyor. Bunların hiçbirine biz taviz verecek kadro değiliz. Bu çetenin hak ettiği cezayı alabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Çelik, partisinin Sarıçam 6. Olağan Kongresi’ne katıldı.

“KAYBETTİĞİMİZ BEBEKLER İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Burada konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin günlerdir konuştuğu yenidoğan bebek çetesine yönelik yürütülen soruşturma hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Bazı hastanelerin yenidoğan servislerinde bir cinayet çetesinin çıkar elde etmek için yenidoğan bebekleri öldürdükleri, ölümlerine sebebiyet verdikleri haberlerini hassasiyetle takip ediyoruz. Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’mız bu süreci takip ediyor. Parti olarak biz de konunun son derece yakından takipçisiyiz. Bizi son derece üzen, birkaç gündür uyutmayan ve ortaya çıkan tablo, cinayet şebekesinin diyalogları, ortaya çıkan konuşmaları herkeste bir şok etkisi oluşturmuştur. Her ne olursa olsun cinayet şebekesi sağda, solda tehditler savurmaya da devam ediyor. Bunların hiçbirine biz taviz verecek kadro değiliz. Bu cinayet şebekesinin bütün uzantılarını ortaya çıkartırız ve bu cinayet şebekesini hak ettikleri cezayla karşılaşmaları için her türlü mücadeleyi veririz. Vatandaşlarımız gibi üzgünüz ve bu konunun her yönüyle araştırıldığını ifade etmek isterim. Kaybettiğimiz bebekler için çok üzgünüz. Hepsine Allah rahmet eylesin. Bakanlıklarımız ile birlikte parti olarak konunun takipçisiyiz. Bu çetenin hak ettiği cezayı alabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç