Fırsatçılar Yine Devrede: Biber Gazı Fiyatları 2 Katına Çıktı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fırsatçılar Yine Devrede: Biber Gazı Fiyatları 2 Katına Çıktı!

Kadınların kendilerini korumak için satın aldığı biber gazı ve elektroşok gibi ürünlerin fiyatları iki katına çıktı. İşte haberin detayları...

Haberler 7 Ekim 2024 0
Fırsatçılar Yine Devrede: Biber Gazı Fiyatları 2 Katına Çıktı!

Biber gazı fiyatları iki katına çıktı.

Türkiye son günlerde yaşanan olaylarla sarsılmaya devam ediyor. Semih Çelik isimli katilin, İstanbul'un göbeğinde 2 genç kızı vahşice öldürmesi toplumu derinden etkiledi. Bunun beraberinde birçok ilden daha kadına şiddet, kadın ölümleri haberleri gelmeye devam ediyor. Kendilerini korumak isteyen kadınlar, bu olayların ardından biber gazı, kalem şeklinde çakı, elektroşok gibi ürünleri satın almaya başladı.

Fırsatçılar Fiyat Yükseltti

Kadınların son 2 günde satın aldığı biber gazı, elektroşok ve çakı gibi ürünlerin fiyatı iki katına çıktı. İki katı fiyat artışı yapılan bu ürünlerin stokları ise geldiği gibi tükeniyor.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, sabah saatlerinde 299 TL’ye satılan ikili biber gazı seti, aynı gün içerisinde önce 399 TL'ye ardından ise 489 TL'ye çıkarıldı. Benzer bir fiyat artışı, elektro el feneri ürünlerinde de görüldü. Bir e-ticaret sitesinde 469 TL’den satılan bir elektro el fenerinin fiyatı, satıcı tarafından birkaç saat içinde 550 TL’ye yükseltildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç