Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ Açıklaması: Onursuz Bir Ölüm Olmuştur!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ Açıklaması: Onursuz Bir Ölüm Olmuştur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapıyor. İşte yapılan açıklamalar ve detaylar...

Haberler 22 Ekim 2024 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ Açıklaması: Onursuz Bir Ölüm Olmuştur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onursuz bir ölüm olmuştur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalar yapıyor. Terörist elebaşının ölümü hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Sonu insan kılıklı iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur." dedi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar...

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

Değerli il başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımızın kıymetli başkanları, belediye başkanlarımız, değerli dava ve yol arkadaşlarım sizleri hasretle muhabbetle selamlıyorum.

Toplantımızın hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Türkiye Yüzyılının bayraktarlığını yapan kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyor selamlarımı gönderiyorum. Zora talip olan kardeşlerimizle iftihar ediyoruz.

AK Parti olarak biz böbürlenen, şımaran kadro değiliz. Biz millete hizmet ettikçe büyüyen siyasi partiyiz.

Önümüzdeki ay 22. yılımızı tamamlıyoruz. 3 Kasım 2002'den beri durmadan dinlenmeden aşkla koşturuyoruz.

Milletimize mahcup olacak hiçbir iş yapmadık. Gün oldu darbecilere meydan okuduk, gün oldu terör örgütlerine karşı canımızı ortaya koyduk, gün oldu elitlerin karşısına dikildik, gün oldu mafyalara çetelere, haksızlığa hukuksuzluğa baş eğmedik. Gece yarıları millete bildiri yayımladılar.

Buruşturduk ve çöpe attık. Darbe yapmaya kalktılar, demokrasimize sahip çıktı. MİT krizi ile, 17-25 Aralık ile operasyon çektiler hiçbirine teslim olmadık.

15 Temmuz'da FETÖ'cü alçaklara aziz milletimiz ile sırt sırta vererek hadlerini bildirdik.

Tankların arasından kaçan korkaklar milletin direnişi keyfi kahveleri yudumlayarak televizyondan izlerken biz darbecilere meydanları dar ettik. Kaderin üstünde bir kader vardır dedik. darbecilerin hainlerin tekmilini birden bozguna uğrattık.

Zaferlerimiz ile birlikte tevazumuzu da büyüttük. Kibre kapılanlardan asla olmadık. Milletin çizdiği rotadan bir an olsun sapmadık. Bu zorlu mücadele boyunca kendimiz bedel ödesek de millete ve memlekete bedel ödettirmedik.

Teröristler tarafından daha ömrünün baharındayken kalleşçe şehit edilen kardeşlerimiz oldu.

Kaybettiğimiz nice yol arkadaşlarımız oldu. Bu arkadaşlarımızın kayıpları zamansızdı. Rabbim hepsine rahmet eylesin. Ankara il genlik kolları üyesi Betül Önderoğlu'na Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Ailesine sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Devlet olarak FETÖ tamamen tasfiye oluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz.

(Gülen'in ölümü) Sonu insan kılıklı iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur. Bu dünyada işledikleri suçların, döktükleri kanların hesabını vermeden gittiler ama ilahi adaletten kaçamayacaklar.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç