Corolla'ya benzeyen yeni Toyota bZ3'ün fiyatı ve oldukça şık görüntüsü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Corolla'ya benzeyen yeni Toyota bZ3'ün fiyatı ve oldukça şık görüntüsü

Toyota'nın yeni aracı sene sonunda Türkiye'ye gelebilir. Peki fiyatı ne kadar olacak? İşte gelen son dakika açıklaması.

Taşıt 16 Nisan 2023 16:49 0
Corolla'ya benzeyen yeni Toyota bZ3'ün fiyatı ve oldukça şık görüntüsü

Toyota'nın yeni arabası ortaya çıktı.

Toyota'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde Toyota Corolla'ya benzeyen yeni Toyota  bZ3'ün geleceği bildirildi. Yeni Toyota'nın gelecek olması ile birlikte en merak edilen konu aracın fiyatının ne kadar olacağı konusu oldu.

Konu ile ilgili daha önce açıklama yapan Gazeteci Emre Özpeynirci, 24 Ekim 2022 tarihinde "Toyota, %100 elektrikli araç markası bZ'nin (Beyond Zero) 2. modeli olan bZ3'ü tanıttı. Sedan bir model olan bZ3'ün Çin'de üretilip, satılacağı açıklandı. (şimdilik) Çinli BYD ile birlikte geliştirilen model yeni batarya teknolojisiyle 600 km'in üzerinde menzili sunacakmış" ifadelerini kullanmış ve araç hakkında bilgi vermişti.

ARACIN FİYATI BELLİ OLDU: PEKİ TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

Aracın fiyatı hakkında son dakika açıklaması geldi. Emre Özpeynirci bugün yaptığı son dakika açıklamasında aracın fiyatı ve son bilgileri için şunları söyledi:

"Corolla Sedan'ın elektrikli versiyonu diyebileceğimiz bZ3, Çin'de yaklaşık 24.700 $'dan başlayan fiyatlara satışa sunulmuş. Daha bize bZ4X bile gelmediği (yıl sonu belki) için bu model gelir mi veya ne zaman gelir bilemiyorum"

Aracın fiyatına baktığımızda vergisiz fiyatının 477 bin lira civarında olduğu görülüyor. Gümrük vergisi, ÖTV ve KDV2nin eklenmesi ile birlikte aracın fiyatının 1 milyon üzerine çıkacağı belirtiliyor.

Sizce araç nasıl? Alınır mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç