Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yeni MEB Bakanının ilk açıklaması öğretmenler oldu

Eğitim 7 Haz 2023 10:14 0
Yeni MEB Bakanının ilk açıklaması öğretmenler oldu

Yeni Milli Eğitim Bakanı Tekin'in ilk açıklaması öğretemenler oldu.

Milli Eğitim Bakanlığında geçen gün devir teslim töreni yapıldı. Yapılan devir teslim töreninden sonra Milli Eğitimin yeni Bakanı Yusuf Tekin'den ilk açıklama geldi. Bakan Tekin yaptığı ilk açıklamada öğretmen dedi.

Bakan olarak ilk ziyaretini Ankara, Gölbaşı, Hacılar ilköğretim Okulu'na yapan Bakan Tekin, burada öğrencilerle biraraya geldi ve sıcak anlar yaşandı. Bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Tekin, yeni dönemde en önemli konuların okullar ve öğretmenler olduğunu söyledi.

Twitter adresi üzerinden yaptığı ziyaret anını paylaşan Yusuf Tekin, "Yeni dönemde okul ziyaretlerimizi Ankara, Gölbaşı, Hacılar İÖO ile başlattık. Türkiye Yüzyılını inşa edeceksek bunun merkezi kesinlikle okullar ve öğretmenler olacak. Arkadaşlar sizi gerçekten çok seviyorum, inşallah beraber tarihe not düşülecek işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMEN MAAŞLARINA DÜZENLEME VE EK ATAMA BEKLENİYOR

Seçim öncesi öğretmen maaşlarına yapılacak zam ve ek öğretmen ataması vaatleri vardı. Seçimlerin sona ermesinden sonra gözler bu iki konuya döndü. Maaşlar için düzenleme önümüzdeki günlerde meclise gelecek. Meclise gelecek düzenleme sonrası zamlı maaşlar 15 Temmuz tarihinde hesaplara yatacak. Öğretmenler, hükümetten bu konularda müjdeli haber bekliyor. Haber geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

;