Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank Kartı Olanlara Müjde! 200 TL Ödeme Yapılacak!

Bankalar 30 Haz 2023 16:21 0
Vakıfbank Kartı Olanlara Müjde! 200 TL Ödeme Yapılacak!

Vakıfbank tarafından duyurulan yeni kampanya kapsamında vatandaşlara hediye para ödemesi yapılacak. Market harcamalarına özel olarak yapılan bu hediye para için kişilerin SMS onayı vermesi veya mobil bankacılık üzerinden katıl butonuna tıklaması gerekmekte.

O Harcamalar İçin 200 TL Hediye Para!

Vakıfbank tarafından duyurulan yeni kampanya ile birlikte market harcamaları için 200 TL'ye varan puan hesaplara tanımlanacak. Market, şarküteri, kasap ve manavlardan 500 TL ve üzeri alışveriş yapmanız durumunda 20 TL, toplamda ise 200 TL hediye para katılım sağlayan tüm müşterilere verilecek.

Sınırlı bir süre için geçerli olan bu kampanya ile birlikte vatandaşların birçok harcaması indirimli yada ücretsiz şekilde yapılabilecek. Bu kampanya dışında Vakıfbank karta özel birçok ayrıcalıkta sizleri bekliyor. Tüm kampanyaları görüntüleyebilmek için mobil bankacılık üzerinden inceleme yapabilir ve istediğiniz kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Hediye paralar tüm anlaşmalı iş yerlerinde geçerli olmaktadır.

Kampanya Koşulları Açıklandı

VakıfBank Worldcard ile 6-30 Haziran 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız ilk 500 TL ve üzeri alışverişinizden sonra, her 500 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplam 200 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, Sanal kartlar, taksitli işlemler, e-ticaret, mail order ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.
Aynı gün tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kampanya katılımınızı 6-30 Haziran 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 7 Temmuz 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Temmuz 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.
Cepte Kazan "Durumunu Kontrol Et"-"Geçerli Harcamalar" ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

 

;