Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tap Swap ne zaman listelenecek?

Tap Swap ne zaman listelenecek?

Tap Swap ne zaman listelenecek?

Kripto para piyasasında halk aarz rüzgarından faydalanmak isteyen vatandaşlar, kazım sırasında olan, Telegram üzerinden puanla kazanabildikleri coinlerin ne zaman listeleneceğini araştırıyor. Bu coinlerden en çok konuşulanı ise Tap Swap oldu.

Söz konusu kripto parayı kazımla elde edenler, Telegram üzerinden elde eden kişiler, bu kripto paranın ne zamnan Binance üzerinden listeleneceğini araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda konu ile ilgili son dakika bilgilerine yer verdik. Peki Tap Swap ne zaman borsaya açılacak? Tap Swap, kripto para borsasında ne zaman listelenecek? İşte gelen son dakika bilgileri.

Söz konusu kripto para, telegram üzerinden kilit kodu ile açılabiliyor. Paylaşılan kod ile birlikte vatandaşlar, söz konusu kripto parayı kazanabiliyor.

Henüz kripto paranın ne zaman listeleneceği merak ediliyor. Konu henüz belli değil. Ancak önümüzdeki günlerde konu ile ilgili açıklama gelmesi bekleniyor. Kripto paranın borsada işleme başlama tarihi belli olduğunda haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 haber yatırım tavsiyesi değildir. Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir.

;