Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Yusuf Kavaklı öldü mü?

Haberler 14 Haz 2024 0
Son dakika: Yusuf Kavaklı öldü mü?

Son dakika: Yusuf Kavaklı Hoca vedat etti mi? Öldü mü? İşte son dakika bilgileri.

Uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi altında olan ve son 10 gündür yoğun bakımdaydı. Gelen son dakika bilgilerine göre Kavaklı'nın bugün sabah saatlerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Bizim Sivas sayfasının son dakika olarak aktardığı haberde şu ifadelere yer verildi: "Gazetemiz yazarlarından olan hemşehrimiz yusuf kavaklı hoca 78 yaşındaydı. Cenazesi 15 Haziran Cumartesi günü İstanbul Fatih Cami’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ile ebedi istirahatgahına defnedilecek. Bizim Sivas Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz"

YUSUF KAVAKLI KİMDİR?

1946 senesinde Sivas'ta dünyaya gelen KAvaklı, burada köyde ilkokulu bitirdi ve daha sonra 1970 tarihinde İstanbul İmam Hatip Lisesi'ne gitti. 1974 senesinde İstanbul Yüksek İslam Enstitüsünü bitiren Kavaklı 

24 Ağustos 1966 tarihinde Eyüp Müftülüğüne bağlı Bayrampaşa Kartaltepe Çift Şerefeli Cami’de İmam-Hatip olarak memuriyete başladı.

17 Aralık 1975 tarihinde Bayrampaşa endüstri meslek lisesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak tayin edildi ve 1977 yılı Temmuz ayında Zeytinburnu İmam Hatip Lisesine tayin edildi.

;