Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Oğuzhan Uğur'dan Bahçeli'ye yeni cevap

Yaşam 15 Şubat 2023 09:33 0
Son dakika: Oğuzhan Uğur'dan Bahçeli'ye yeni cevap

Son dakika haberi: Oğuzhan Uğur'dan Bahçeli'ye cevap geldi.

Önceki gün Devlet Bahçeli, Ahbap ve BabalaTV hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Büyük gündem olan açıklama sosyal medyanın en çok konuşulan konulaır arasında oldu. Ahbap'a ve BabalaTV'ye tepki gösteren Bahçeli'nin bu sözlerine Oğuzhan Uğur'dan cevap geldi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Oğuzhan Uğur, "Ha bu arada… Buradayız. Saniye durmadık, yardıma devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

BAHÇELİ'YE YANLIŞ BİLGİ VERİLDİ

Daha önce de açıklama yapan Oğuzhan Uğur, "Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız" ifadelerini kullandı ve "Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca birçok MHP'li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik" dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Bahçeli grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Devleti kenara itip ahbap-çavuş ilişkisiyle yardım toplanması, bu kapsamda paralel bir hat kurulması, devletin inandırıcılığını gölgelemektedir. Bizim nazarımızda itibar edilmemesi gereken bir yanlıştır. Hatay'da baraj yıkıldı yalanını sosyal medyada servis edenler afet bölgesinde neyin peşindedir. Devletin yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarlar Türkiye televizyonlarında artık yer almamalıdır. Bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır?" dedi.

HALUK LEVENT'TEN DE CEVAP GELDİ

Haluk Levent yaptığı açıklamada Bahçeli'nin danışmanları tarafından yanlış bilgilendirildiğini söyledi. Haluk Levent açıklamasını , Bahçeli'nin sözlerinden bir gün önce MHP'li vekil ile ortak açıklamasını alıntılayarak paylaştı.

;