Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Belediye Şirket İşçilerine, TYP, BİT, KİT, Tüm Taşerona Kadro Müjdesi Verdi 2022

Çalışma Hayatı 23 Ekim 2022 20:49 8
Son Dakika: Belediye Şirket İşçilerine, TYP, BİT, KİT, Tüm Taşerona Kadro Müjdesi Verdi 2022

Taşeron son dakika kadro açıklaması: Seçim sürecinde Belediye şirket işçilerine , KİT, BİT ve diğer tüm işçilere kadro müjdesi. 

2023 yılı Haziran ayında yapılacak seçimlere 8 aydan az zaman kaldı. Seçim sürecine girilmesi ile birlikte partilerden Türkiye turları, mitingler ve ziyaretler ve ziyaretlerle birlikte seçim vaatleri de gelmeye başladı.

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sivas'ta , konakladığı otelde sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya geldi ve basına kapalı şekilde görüştü.ç Yapılan görüşmeden sonra Kılıçdaroğlu'nu , söz konusu otelin önünde Karayolları 16'ncı Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalışan taşeron işçiler karşıladı ve burada Kılıçdaroğlu işçilere seslendi.

İşçilerin kadro istemeleri üzerine CHP Genel Başkanı , işçilerin kadroyu hak ettiklerini, seslerini dillendirdiğini ve dillendirmeye devam edeceğini söyledi. Devletin taşeron işçi çalıştıran bir yapı olmadığını, devletin sigortalı kadrolu işçi çalıştırması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, tüm işçilere kadro sözü verdi ve "Dolayısıyla hakkını da teslim eder. Öyle mevsimlik şudur, budur değil. Daha önce kadro talebinde bulunan taşeron işçiler vardı. Onlarla ilgili tam 3 yıl mücadele ettim, kadrolarını aldılar. Sizler için de mücadele edeceğim. Sadece Karayolları'nda değil, Sağlık Bakanlığı ve diğer alanlarda da çalışan çok sayıda taşeron işçisi var. Hepinizin sendikalı olmasını isterim. Hepinizin hak sahibi olmasını isterim. Her birinizin bir gelecek endişesi taşımamasını isterim, bunun mücadelesini vereceğim. Hiç endişe etmeyin. Onlar 'Nasıl olur da bunlara kadro vermeyiz' diye formül arıyorlar. Hepsini halledeceğiz, hiç endişe etmeyin"  ifadelerini kullandı.

Siz hangi kurumda kadro bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kadro müjdesi geldiğinde bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

;