Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: 2000 ve 2008 arası sigortalı olanlara Cumhur'dan müjde

Emekli Haberleri 19 Haz 2023 20:47 0
Son dakika: 2000 ve 2008 arası sigortalı olanlara Cumhur'dan müjde

Yeniden Refah Partisi'nden 2000 ve 2008 arası sigorta girişi olanlara emeklilik müjdesi.

Seçimlerde aldığı oy oranı ile dikkatleri üzerine çeken ve Cumhur İttifakının en büyük 3. partisi konumunda olan Yeniden Refah Partisi, meclisin açılması ile birlikte birçok konuda düzenleme için düğmeye bastı. Fatih Erbakan öncülüğünde meclise getirilecek, AK Parti ile görüşülecek mağduriyetlerin başında EYT düzenlemesine alınmayan 1999 sonrası sigorta girişi olan vatandaşlar oldu. 1 gün ile 1 ay ile emekli olmayı kaçıran ve yıllarca prim ödemeye devam edecek personeller, düzenleme bekliyor.

Fatih Erbakan yaptığı açıklamada konu ile ilgili, "Bizim de bütün programlarımızda, teşekkür ziyaretlerinde sürekli bu konular gündeme geliyor. EYT'de 1999 yılına takılanlar, bekçilerimizin, sağlık personellerinin talepleri var. Kamu mühendislerinin talepleri var. Maaşları çok düşük diğer meslek dallarına göre baktığımızda düşük. Bunların hepsinin notları var bizde. Bizim komisyonumuz çalışıyor. Biz de bu konuların takipçisi olacağız. İnşallat 5 milletvekili de olsak çok önemli hayırlara vesile olacağımızı düşünüyoruz inanıyoruz" ifadeleri ile düzenleme müjdesi verdi.

Önümüzdeki günlerde bu konuda Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti ile görüşmesi bekleniyor. Görüşmede kademeli emekliliğin gündeme gelmesi ve 1999 sonrası sigorta girişi olanlara iyi haber verilmesi bekleniyor. Görüşmeden bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

;