Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şeyma Subaşı : Hamile Olduğunu Açıkladıktan Kısa Bir Süre Sonra Gönderisini Sildi

Haberler 22 Haz 2021 15:54 0
Şeyma Subaşı : Hamile Olduğunu Açıkladıktan Kısa Bir Süre Sonra Gönderisini Sildi

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Şeyma Subaşı yaptığı açıklamada Mısırlı sevgilisinden hamile olduğunu belirtti. Subaşı, düğünü ertelediklerini ve hamileliğinin tadını çıkaracağını kaydederken,sosyal medya üzerinden yayımladığı açıklama metnini kısa bir süre sonra kaldırdı.


Kısa bir süre önce kendisi hakkında çıkan iddiaarı yalanlayan Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan bir paylaşım geçtiğimiz dakikalarda geldi.Geçtiğimiz hafta Mısırlı sevgilisinden evlenme teklifi alan ve düğün hazırlıklarını başladıklarını duyuran Subaşı sosyal medya instagram üzerinden hamile olduğuna dair bir metin paylaştı ve kısa süre içerisinde sildi.





Şeyma Subaşı Sosyal Medya Paylaşımı


"Duyduğunuz dedikodular doğru, hamileyim." diyen Şeyma Subaşı, "Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.


;