Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Salim Güran'ın Eşinin Verdiği İfade Ortaya Çıktı: 'Eşimden şüphelendim!'

Haberler 13 Eylül 2024 0
Salim Güran'ın Eşinin Verdiği İfade Ortaya Çıktı: 'Eşimden şüphelendim!'

Salim Güran'ın eşinin verdiği ifade ortaya çıktı.

Diyarbakır Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde yaşanan yürek parçalayan olayda, 19 gün kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulunmasıyla tüm Türkiye yasa boğuldu. Küçük kızın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma, her geçen gün yeni detaylarla gündeme geliyor.

Ailedekiler ifade vermeye devam ediyor. Son olarak Salim Güran'ın eşi Melek Güran da ifade verdi. Melek Güran verdiği ifadede "Eşimden şüphelendim" dedi. 

İşte Melek Güran'ın verdiği ifade:

Savcılığın her soruya cevap veren Melek Güran, kendisine kimden şüpheleniyorsunuz diye sorulan bir soruya ise, " Eşim Salim Güran'ın kullanmış olduğu 47 ... plakalı araç aslında kardeşi olan Fuat Güran'ın. Ancak kendisi Van ilinde olduğu için aracı eşim Salim Güran kullanıyordu. Bu araç içerisinde yapılan incelemede Narin Güran'a ait DNA profili tespit edilmiş. Bu aracı Eşim Salim Güran ve oğlum Devran Güran kullanmaktaydı. Ancak Eşim daha sıklıkla kullanırdı. Narin'in kaybolduğu gün de aracı eşim Salim Güran kullandı. Gün boyu araç eşim Salim Güran'daydı. Devran da olay günü davetiye dağıtmaya gitmişti. Narin'de 8 yaşında olduğundan ve araba süremeyeceğinden dolayı eşim Salim Güran'dan şüphelendim. Zaten eşim Salim Güran bu sebeple tutuklandı. Başkaca şüphelendiğim kimse yoktur" ifadelerini kullandı.

;