Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

PTT personel alımı hakkında son dakika bilgisi geldi

PTT personel alımı hakkında son dakika bilgisi geldi

PTT personel alımı hakkında son dakika bilgisi geldi.

PTT personel alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada uzun yıllardır personel alımı yapmayan, atama bekleyen adayları boyuna bekleten PTT'nin bir süre daha adayları bekleteceği görülüyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında bakanlık bünyesine 2024 yılında yapılacak personel alımının sayısını verdi.

Bakan Uraloğlu açıklamasında bakanlık bünyesine bu sene 771 persone lalımı yapılacağını, bunun büyük çoğunluğunun KGM bünyesine yapılacağını söyledi. Söz konusu personel alımının detaylarına gitmek için Tıklayın

Bu açıklamadan sonra PTT personel alımı da netleşmiş oldu. Bakan sadece 771 personel alımı yapılacağını ve bunun da KGM, Sivil Havacılık ile Bakanlık bünyesine yapılacağını söyledi. Bu açıklamaya göre baktığımızda PTT'ye 2024 yılında yeni personel alımı yapılmayacağı görülüyor.

İlan 2025'te

PTT iştiraki şirketleri bünyesine personel alımının az da olsa devam etmesi bekleniyor. PTT bünyesine ise KPSS ile personel alımı 2025 yılına kaldı. Büro memuru, uzman yardımcısı, mühendis, gişe görevlisi gibi kadrolara alım gelecek sene bekleniyor.

İştiraki şirketlere sınavsız personel alımı

PTT iştiraki şirketlere KPSS'siz yeni personel alımları önümüzdeki günlerde gelecek. İştiraki şirketlere güvenlik görevlisi, operasyon görevlisi, şoför, işçi ve temizlik görevlisi alımı yapılacak. İlandan bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

;