Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Önlisans 50, 51, 52, 53 ve 54 KPSS ile memur alımı yapan yerler: Nerelere girebilirim 2024

Önlisans 50, 51, 52, 53 ve 54 KPSS ile memur alımı yapan yerler: Nerelere girebilirim 2024

Ön lisans KPSS 50, 51, 52, 53, 54 puanla nereye atanabilirim? KPSS P93 puan türü ile memur alımı yapan yerler neresi?

Ön lisans KPSS sonuçlarının açıklanması ile birlikte memur olmak isteyen adaylar, düşük KPSS ile nerelere atanabileceklerini, hangi memur alımı ilanlarına başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. PEki 50 KPSS ile nerelere memur alımı yapılıyor?

2024 yılında KPSS'de 50 ve üzerinde puan almış adaylar için de çeşitli kamu kurumlarında memur alım fırsatları vardır. Genellikle bu düşük puanla alım yapan kurumlar, özellikle yerel yönetimler, belediyeler ve bazı kamu kuruluşlarında çeşitli kadrolarda ihtiyaç duyulan personel eksikliğini gidermek için ilanlar yayınlamaktadır. Bu kadrolar güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, şoför, işçi gibi kadrolardır.

50 KPSS puanı ile memur alımı yapan kurumlar arasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV), belediyeler ve bazı il özel idareleri dikkat çekmektedir. Bu kurumlar genellikle yardımcı hizmetler, büro personeli, zabıta memuru, güvenlik görevlisi gibi pozisyonlarda personel alımı yapılıyor.

İlanları nasıl takip ederim?

50, 51, 52, 53 ve 54 KPSS puanı ile kamu personel alımı ilanları yayınlandığında finans7 olarak takipçilerimize haber veriyoruz. Siz de kamuya düşük KPSS ile ya da KPSS'siz memur personel işçi alımı ilanlarından haberdar olmak için finans7 mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

;