Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı

Haberler 16 Eylül 2024 0
Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı

Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı.

Narin Güran soruşturmasında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre Narin Güran’ın gözaltına alınan yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı. 

NARİN CİNAYETİNDE KRİTİK İSİM GÖZALTINDA

19 gün süren arama çalışmaları sırasında ailenin ekipleri yanlış yönlendirdiği, arama çalışmalarını manipüle ettiği kamera kayıtlarında ortaya çıkmıştı. O gün Narin en son 15.15’te evinin yolunda görülmüş ve bir daha da minik kızdan haber alınamamıştı. Yenge Hediye Güran’ın aynı gün o saatten sonra Narin’in evine iki defa gittiği tespit edilmişti. Bunun üzerine gözaltına alınan Hediye Güran’ın gözaltı süresi uzatıldı.

HEDİYE GÜRAN’DAN İTİRAF GELDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Halk TV’den gazeteci Ferit Demir’in haberine göre Narin’in yengesi Hediye Güran bazı itiraflarda bulunmaya başladı. Hediye Güran’ın ifadeleri sonrasında annenin diş örneği alınmasına karar verildiği öne sürüldü. Hediye Güran’ın bugün gözaltı süresi doluyor. Ek gözaltı istenecek mi yoksa Hediye Güran savcılığa sevk edilecek mi merak ediliyor.

YENİ BİR DELİL DAHA BULUNDU

Narin Güran cinayetinde bir gelişme daha yaşandı. Ekipler, itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın evinde yeni bir arama daha yaptı. Yapılan aramalarda Narin’in içine konulduğu çuval ile Nevzat Bahtiyar’ın evinde bulunan çuvalların seri numaralarının tuttuğu öğrenildi.

;