Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSÜ geç başvurusu başlıyor: İşte başvuru tarihi ve ücreti 2023

Sınav 28 Şubat 2023 22:09 0
MSÜ geç başvurusu başlıyor: İşte başvuru tarihi ve ücreti 2023

MSÜ geç başvurusu başlıyor: İşte başvuru ücreti ve tarihi.

Milli Savunma Üniversitesi bünyesine yapılacak askeri öğrenci alımı için son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada geçen ay alınan başvurular sırasında başvurusunu yapamayan, yetiştiremeyen adaylar için geç başvuru ekranı yarın açılıyor.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında geç başvuruların 1 ile 6 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacağına yer verildi. ÖSYM duyurusunda geç başvuru ve geç başvuru ücreti hakkında, "Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, geç başvurunun yapıldığı gün (1-6 Mart 2023 tarihinde) sadece ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartıyla ödenmelidir. Geç başvuru gününde bankalardan yapılan ücret ödemesi sisteme aktarılamadığından bankalardan ücret ödemesi yapılmamalıdır" ifadelerine yer verildi.

Duyurunun devamında, "Geç başvuru gününde başvuru yapan ve sınav ücretini süresi içinde yatırarak başvurularını tamamlayan adayların, başvurularının tamamlandığını https://ais.osym.gov.tr internet adresinden geç başvuru süresi tamamlanmadan teyit etmeleri ve başvuru bilgilerinin bir dökümünü yazıcıdan alarak başvurunun diğer aşamalarında gerekebileceğinden özenle saklanmaları gerekmektedir" denildi.

GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ

ÖSYM, geç başvurularda normal başvuru ücretinin 1,5 katı kadar ücret talep eder. Ancak bu sene normal başvuru ücreti ödenecek yani 130 TL. Başvuru ücreti ise sadece ÖSYM ödeme sistemi üzerinden kartla yatırılabilecek. Bankalardan para yatırılmıyor. Geç başvuru ekranı açıldığında haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

;