Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MEB 30 bin TYP temizlik görevlisi alımı kura çekimi canlı yayını başlıyor

TYP 29 Eylül 2024 0
MEB 30 bin TYP temizlik görevlisi alımı kura çekimi canlı yayını başlıyor

MEB 30 bin TYP temizlik görevlisi alımı kura çekimi canlı yayını başlıyor.

MEB bünyesine okullarda istihdam etmek üzere 81 şehre temizlik görevlisi alımı yapılacağı bildirildi. Söz konusu işçi alımı ilanına baktığımızda başvuruların sona erdiği ve sırada kura çekiminin olduğu görüldü. Peki kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kura çekimi canlı yayını ne zaman? Kazananların isim listesi ne zaman açıklanacak?

2024-2025 eğitim öğretim yılı için okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı kapsamında Toplum Yararına Program (TYP) işçi alımı başvuruları yoğun ilgi gördü. Başvurularını tamamlayan adaylar, kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilen bu alımlar, okulların eğitim dönemine hazır hale gelmesi için büyük önem taşıyor.

TYP işçi alımı kura sonuçları genellikle başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından 1-2 hafta içinde açıklanmaktadır. İlgili illerde noter huzurunda yapılan kuralar sonrasında, sonuçlar İl İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin resmi web sitesi üzerinden duyurulmaktadır. Ayrıca, adaylar İŞKUR şubelerinden de sonuçlarını öğrenebilirler. Kura sonuçlarının açıklanmasının ardından, belirlenen adaylar görevlerine başlamak üzere ilgili kurumlara yönlendirilecektir.

Kura çekimi canlı yayını

MEB 2024 yılı TYP işçi alımı kura çekimi sonuçları yarın belli olacak. Kura çekimi canlı yayını da yarın yapılacak. Canlı yayın başladığında finans7 olarak takipçilerimizle paylaşacağız. Bildirimle sonuçlardan haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

;