Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Malatya'da öğretmenlere rekor banka promosyonu

Bankalar 9 Tem 2024 0
Malatya'da öğretmenlere rekor banka promosyonu

Malatya'da öğretmenlere rekor promosyon: Darısı diğer illere.

Malatya'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Malatya'da çalışmakta olan öğretmenlere rekor düzeyde promosyon için imzaların atıldığına yer verildi. Alınan karara göre öğretmenler hemen hemen 1,5 maaşları kadar promosyon ödemesi alacak.

Diğer illere örnek olması gereken kararı Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Promosyon İhalesi ile ilgili olarak  kamuoyuna ve çalışma arkadaşlarımıza önemle duyurulur" ifadeleri ile açıkladı ve detayları şu şekilde paylaştı:

İl milli eğitim müdürlüğümüz toplantı salonunda 9 Temmuz 2024 tarihi saat 10'da Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı olarakj çalışan personel için yeni maaş promosyon ihalesi yapılmıştır.

Promosyon ihalesi için ilimizde şubesi bulunan tüm bankalar davet edilmiş ve ihaleye 6 banka katılmıştır.

Yapılan ihalede Akbank 36 ay için kişi başına yaptığı son teklif 60 bin 250 liradır. Verilen son teklif müdürlüğümüz tarafından değerlendirilecek olup karar kamuoyuna açıklanacak"

Bu kararın diğer il ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine örnek olması gerekmektedir. Diğer illerden 10 bin 15 bin liralık rakamlar gelirken Malatya'dan gelen bu rakam umutları artırdı. Bankaların promosyon rakamlarını en az bu düzeye çekmesi gerekiyor.

Meb neden merkezi karar almıyor?

Milli Eğitim'in diğer bakanlıklar gibi merkezden bir karar alması ve düşük promosyon alan personellerini ezdirmemesi gerekmektedir. Sizce promosyon kaç TL olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

;