Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jaecoo 7 fiyat listesi açıklandı

Fiyat Listesi 7 Eylül 2024 1
Jaecoo 7 fiyat listesi açıklandı

Jaecoo 7 fiyat listesi açıklandı.

Son günlerde reklamlarda karşımıza en çok çıkan araçların başında Jaecoo 7 geliyor.

hemen hemne tüm kanallarda reklamlarda karşımıza çıkan araç ülkemize yeni giriş yaptı. Giriş yapan araca baktığımızda 2 donanımda ülkemizde satışa çıkarıldığı görülüyor.

Ne kadar yakıt tüketiyor?

Oldukça ihtişamlı yapısı ile dikkatleri üzerine çeken JAecoo 7'ye baktığımızda Revive donanımının 100 kilometrede 7.5 litrelik yakıt tükettiği görülüyor. Evolve donanımı ise 100 km'de 8 litre benzin yakıyor.

Benzin fiyatı ortalama 43 lira civarında. 7,5 litre benzin 323 liraya denk geliyor.

Kaç beygir?

İki donanımda ülkemizde satılan aracın gücü aynı. 1598 cc gücünde motora sahip olan araç 145 beygir gücünde.

"İnternet sitemizde belirtilen anahtar teslim fiyatları, standart donanımlı versiyonlara aittir. İlave opsiyon talep edilmesi durumunda opsiyon bedeli, standart donanımlı araç fiyatının üzerine eklenecektir araçların Özel Tüketim Vergisi oranları, araç ve opsiyon bedeli toplamı üzerinden hesaplanacaktır.

Yukarıda yer alan tüm fiyatlar Chery Otomobil Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından tavsiye edilen fiyatlardır ve 07.08.2024 tarihinden itibaren geçerlidir. Bu fiyatlar bilgi için olup satın alma anındaki fiyatlar geçerlidir. Trafik sigorta bedeli fiyata dahil değildir. Kampanyalar stoklarla sınırlıdır. Chery Otomobil Sanayi ve Ticaret A.Ş., ön bildirimde bulunmaksızın araçların fiyat ve özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Otomobillerin fiyat ve özellikleri hakkında daha detaylı bilgi için Chery Yetkili Satıcılarına danışınız" ifadeleri ile yapılan açıklamada fiyat listesine şu şekilde yer verildi:

İşte Jaecoo 7 Eylül 2024 fiyat listesi

4x2 önden çekişli 7 ileri otomatik DCT şanzımana sahip Revive donanımı fiyatı 1 milyon 995 bin liradan satışa çıkarılıyor.

4x4 olan ve aynı şekilde 7 ileri otomatik DCT şanzımana sahip Evolve donanımı 2 milyon 165 bin liraya denk geliyor.

Çift renk isteyenler ise ekstra 25 bin lira ödeme yapacak.

ARacı almak isteyenler test sürüşü talebinde bulunarak aracı önce test ederek daha sonra alabileceklerdir. Sizce bu araç nasıl? 2 milyon eder mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

;