Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Kredi 28 Haz 2024 12:58 0
İNG Bank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

İNG Bank'tan 100.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı.

Türkiye'de yaşanan ekonomik koşullardan vatandaşların önemli bir kısmı olumsuz olarak etkilenmeye devam ediyorlar. Özellikle sabit gelirliler için süreç oldukça kötü bir hal almaya başladı. Bu kişiler bütçelerini sürdürülebilir olarak tutmak konusunda büyük güçlük çekiyorlar. Bütçelerde başlayan bu sıkıntının giderilmesinin en pratik yolu ise ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Bu yol pratik olsa da hiç de kolay değil. İhtiyaç kredisi çekmek için faiz maliyetinin göze alınması gerekiyor. Bundan dolayı insanlar ucuz ihtiyaç kredisi arayışlarını sürdürüyorlar.

UCUZ İHTİYAÇ KREDİSİ VAR MI?

Ucuz ihtiyaç kredisi meselesine dair araştırmalar hız kazandı. Ancak geçmiş dönemin ucuz ihtiyaç kredilerini bulmak mümkün değil. Bazı bankalar düşük limitlerde faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyorlar ama onlar da kısa vadeli olduğu için ve limiti yetersiz kalmasından dolayı sorun çözemiyor. Ucuz ihtiyaç kredisi piyasa koşullarına göre değerlendirme yapıldığında 1-2 bankada bulunabiliyor. Ancak bu ucuz tanımı da geçmiş dönemin ucuz tanımından çok farklı oluyor. Diğer bankalara göre daha uygun faizle ihtiyaç kredisi verilmesi şeklinde bir tanımlama daha doğru olabiliyor.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Son dönemlerde kredi imkanları açısından dikkat çeken bankaların başında ING Bank geliyor. ING Bank müşterileri bankalarına başvuru yaptıklarında diğer bankalara kıyasla daha düşük oranlı krediler ile karşılaşılıyor. Bu çerçevede açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası da müşterilere özel imkanlar sağlayabiliyor. ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

ING Bank müşterileri aylık yüzde 3,74 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz oranını diğer bankalarda bulmanın imkanı yok. Bundan dolayı ING Bank son günlerde çok sayıda ihtiyaç kredisi talebi almaya başladı. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen müşteriler bu bankadan alacakları kredi desteği ile bütçelerini toparlama sağlamayı hedefliyorlar. Banka da bu sayede yeni müşterilere ulaşmış olarak kazançlı çıkıyor.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

ing.jpg

ING Bank'tan ihtiyaç kredisi çekecekler için maliyet tablosu yayınlandı. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya aylık 7.150 TL tutarında taksit ödemesi yapıyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 171 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
;