Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hakan Bardakçı, neden canlı yayında tırnak kestiğini açıkladı

Yaşam 5 Şubat 2023 08:35 0
Hakan Bardakçı, neden canlı yayında tırnak kestiğini açıkladı

Hakan Bardakçı, canlı yayında neden tırnak kestiğini açıkladı.

Geçen gün CNN canlı yayınında ilginç anlar yaşanmıştı. Ahmet Hakan'ın sunumu ile ekranlara gelen programda Hakan Bardakçı, cebinden tırnak makası çıkararak canlı yayında tırnaklarını kesmeye başladı. Bu anlar sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu olurken konu ile ilgili program moderatörü Ahmet Hakan'dan ve tırnaklarını canlı yayında kesen Bardakçı'dan açıklama geldi.

Ahmet Hakan konu ile ilgili yaptığı son açıklamada, “Ben görmedim programda ne yaptığını. Sonra sosyal medyaya yansıyınca fark ettim. Mumlu falan bir açıklama yaptın. Benim kafama pek yatmadı. Nedir işin aslı? Neden böyle bir şey yaptın?” dedi ve bu soruyu sordu. Bardakçı ise bu soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Akşama doğru yayınlar için hazırlanırım. O gün eşim evde eşyaların yerlerini değiştiriyordu. Değişiklikleri beğendim. Şamdanlara mum koydu, yaktı. İki ufak köpeğimiz var. Biz salonda değilken yaklaşırlar falan diye mumları söndürmeye başladık. Söndürürken şamdan devrildi, sehpaya bulaştı. Bir yandan köpeklerimizin havlamaları, bir yandan bulaşmasın falan diye mumları toparlarken hem ellerime bulaştı hem de sehpayı sileyim dedim, çıkmayınca parmaklarla kazıdım. İlk hatam burada galiba. Bırak, sonra bir biçimde halledilir değil mi? Sonra elimi yıkayıp alelacele CNN Türk’ün otomobiline bindim. Gerçi yolda elimdeki sıkıntıyı fark ettim. Ama arabada telefonlar geldi, müdahale edemedim. Neyse... Zaten zor yetişmiştim, hemen stüdyoya girdim. Yayın başladı. Tırnağımın arasında bir şey olması çok rahatsız eder beni. O esnada çıkarıp kesmeye başladım. Bu da büyük hata oldu"

Finans7.com | ankara

;