Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gaziantep'te feci olay: Saç ektirmek için hastaneye giden adam öldü

Sağlık 13 Haz 2024 0
Gaziantep'te feci olay: Saç ektirmek için hastaneye giden adam öldü

Saç ektirmek için hastaneye gitti: Öldü.

Gaziantep'ten bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre hastaneye saç ektirmek için gelen bir kişi, ameliyat sırasında hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta yaşamakta olan Yasin Dibo adlı kişi, 12 Haziran tarihinde saç ekimi operasyonuna girmek için Gaziantep'e geldi. 5 çocuk babası olan Dibo, sabah saat 9.00 civarında Gaziantep'te bulunan bir özel hastaneye geldi ve daha önce muayene olduğu doktora ameliyat oldu.

Sabah 9'da olan ameliyat olan bu isim, aynı gün saat 14.30 civarında, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı hayatını kaybetti.

Büyük üzüntü yaşayan Dibo'nun ailesi, Adli Tıp'a geldi ve burada ölüm sebebini beklemeye başladı.

Babasının sapasağlam şekilde hastaneye gittiğini ve hastane yetkililerinin kendilerine, babalarının bir anda öldüğünü söylediğini söyleyen adamın oğlu Muhammed Dibo, şu ifadeleri kullandı:

"Babam saç ektirmek için özel hayat hastanesiyle anlaştı. normalde randevusu ayın 14’ündeydi ama gece 12 gibi doktor babamı arayarak randevuyu ayın 12’sine çekildiğini söyledi. Saç ekimi için hastaneye çağırdı. Babam ameliyata girmeden önce bize fotoğraflar atarak şimdi ameliyata gireceğini söyledi. Daha sonra orada ne yaptılarsa, narkoz mu çok vermişler, yoksa başka bir şey mi yapmışlar bilmiyorum. O an vefat etmiş. Sonra biz hastaneye geldik, bize 'bir şey yok dediler', sonra hastane yönetimi bize, 'dili bir anda döndü vefat etti’ dediler. Biz o an şikayetçi olduk, ifademizi verdik, hastanenin hazırladığı kağıtlara zorla imza attırmaya çalıştılar, ama biz atmadık. Doktor bu durumu görünce direkt hastaneden kaçmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama öğrendiğimize göre polisler doktoru tutuklamış. Ölüm nedeni neyse bilemiyoruz. Şuan otopsi yapılıyor onu bekliyoruz. Biz sonuna kadar şikayetçiyiz"

Hastane yönetiminden konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

;