Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray'dan Acun Ilıcalı'ya Sert Cevap!

Spor 2 Ekim 2024 0
Galatasaray'dan Acun Ilıcalı'ya Sert Cevap!

Galatasaray'dan Acun Ilıcalı'ya sert cevap.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, dün Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalara olay sözlerle cevap verdi.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya olay sözler söyledi. Öztürk, "PFDK sevki ile bu açıklamaların zamanı tesadüftür. Kalkıp da bir Survivorcının lafıyla TFF'nin hareket edeceğini sanmıyorum. Biz ciddi bir kulübüz. Galatasaray Lisesi'nden çıkmış, üniversitesi olan bir kulübüz. Gayriciddi kişilere cevap vermek istemiyoruz. Dominik ile Türkiye'yi karıştıran, oradaki kendi yönetimindeki yarışmacılarla Süper Lig'in kulüplerini, taraftarlarını, hocalarını, oyuncularını karıştıran birine cevap vermek abesle iştigaldir. Gitsin mahallesinde oynasın.

11 senedir şampiyon olamayan kulüp ne yapsın? Otursun derdine ağlasın. Sahada kazanmayı beceremiyorlar. 3-0’dan sonra o penaltı olmasaydı maç 5’e 6’ya gidecekti. İki kardeş kulüp şey Sponsor kardeş pardon, kardeş derken kardeş değillerde sponsor kardeş kulüp böyle garip açıklamalar yapıyor. Demekki sahada kazanamayınca, 11 yıldır kazanamayan kulübün alışkanlığına diğer kulüpte uymuş masa başında bir şeyler yapmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

;