Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Faizsiz 800 bin TL taşıt kredisi bitti: Şimdi sırada asgari ücretliye TOGG var

Taşıt 17 Haz 2024 4
Faizsiz 800 bin TL taşıt kredisi bitti: Şimdi sırada asgari ücretliye TOGG var

TOGG 800 bin TL taşıt kredisi bitti. Sırada asgari ücretliye araç alımına geldi.

TOGG alacaklar için son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada TOGG alacaklara faizsiz 800 ibn TL'lik kredi desteğinin sona erdiğine yer verildi. Sona ermesinden sonra en merak edilen konu, TOGG'da TOKİ modeli oldu. Asgari ücretliler için gelen son dakika açıklamasında uzun vadeli kredi ile TOGG alımı fırsatı sunulacağı bildirildi.

800 BİN TL UZATILMIŞTI: SONA ERDİ SIRADA YENİ KAMPANYA VAR

TOGG alacaklara 800 bin TL'lik faizsiz 12 ay vadeli kredi verileceği açıklanmıştı. 800 bin TL kredi çekeceklere 30 ay vade için 1.99 faiz seçeneğinin verildiği bildirildi. İlk olarak açıklanan kampanyada 20 Haziran sondu Daha sonra kampanya 26 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılmıştı. Gelen açıklamada kampanya sona erdi.

YENİ KAMPANYA: ASGARİ ÜCRETLİYE TOGG KAMPANYASI BAŞLIYOR

800 bin TL'lik faizsiz taşıt kredisi kampanyasından sonra şimdi de sıra asgari ücretliye TOGG kampanyasına geldi.

Gelen açıklamada ekonomi yönetimi, taşıt alacaklara uzun vadeli kredi verileceği bildirildi. Belirli bir peşinat verdikten sonra kalan para yüksek vade oranı ile bankaya ödenecek. Söz konusu kampanyada hedef asgari ücretliler olacak.

Henüz peşinatın ne kadar olacağı, taksit miktarının ne kadar olacağına dair detaylar belli olmadı belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Sizce bu kampanya nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

;