Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim açıklaması

Haberler 28 Eylül 2024 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim açıklaması.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan erken seçim tartışmaları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan yaptığı açıklamada "Muhalefetin kendi iç çekişmelerini gölgelemek amacıyla gündeme getirdiği erken seçim tartışmalarını havanda su dövmek olarak görüyoruz" dedi, sandık çağrılarına kapıyı kapattı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde Yatırım Danışma Konseyi 10. Toplantısı'na katıldı. Buradaki konuşmasında ekonomiye dair mesajlar veren Erdoğan, erken seçime kapıyı kapattı.

Erdoğan, şunları söyledi: 

- Biz iktidar ve ittifak olarak tüm planlarımızı 2028'e göre yapıyoruz. Milletin 14-28 Mayıs seçimlerinde verdiği yetkiyi sonuna kadar en güzel en verimli şekilde kullanma çabasındayız. Muhalefetin kendi iç çekişmelerini gölgelemek amacıyla gündeme getirdiği erken seçim tartışmalarını havanda su dövmek olarak görüyoruz. Türkiye'nin önünde her biri altın kıymetinde seçimsiz 3,5 yıl vardır.

- Ekonomide, savunmada, demokrasideki hedeflerimize ancak 3,5 yılın hakkını vererek ulaşabiliriz. Bunun dışındaki her gündem sahtedir, sanaldır. Sadece ve sadece ülkenin enerjisini tüketmeye yönelik fuzuli hamlelerdir.

;