Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çağatay Ulusoy, yeni diziden bölüm başı 3.5 milyon TL kazanacak

Finans Magazin 17 Eylül 2024 0
Çağatay Ulusoy, yeni diziden bölüm başı 3.5 milyon TL kazanacak

Çağatay Ulusoy, rekor bir anlaşmaya imza attı.

Oyuncu Çağatay Ulusoy, kariyerinin en yüksek ücretli anlaşmasına imza attı. Tims&B ile yaptığı anlaşma doğrultusunda, "Eşref Rüya" dizisinde bölüm başına 3,5 milyon TL kazanacak. Ulusoy, bu anlaşmayla Türk dizi sektöründe yeni bir rekora imza atmış oldu.

Geçtiğimiz sezon "Gaddar" dizisiyle büyük bir başarı yakalayan Çağatay Ulusoy, yeni projesiyle kariyerinde yeni bir zirveye çıkıyor. Tims&B ile anlaşan oyuncu, bölüm başına 3,5 milyon TL gibi rekor bir ücretle sektörün en çok kazanan oyuncusu oldu.

YENİ DİZİ: EŞREF RÜYA

Çağatay Ulusoy’un başrolde olacağı dizinin adı Eşref Rüya olarak açıklandı. Senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı bu dizi, televizyon için çekilecek. Görüşülen kanallar arasında Kanal D de bulunuyor. Dizi, 14 yaşında bir tamirci çırağı olarak çalışan Eşref’in, çocukken görüp aşık olduğu ve Rüya adını taktığı bir kızla yıllar sonra karşılaşmasını ve onun düşmanı olarak karşısına çıkmasını etkileyici bir dille anlatıyor.

Dizinin başrol kadın oyuncusu Nisan karakterine kimin hayat vereceği ise büyük merak konusu. Ayrıca, karakterin şarkı da söylemesi, seçilecek oyuncunun kim olacağına dair heyecanı daha da artırıyor.

;