Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Burdur'da otomobil traktöre çarptı: 5 kişi yaralandı

Yaşam 9 Ekim 2024 0
Burdur'da otomobil traktöre çarptı: 5 kişi yaralandı

Burdur'da otomobil traktöre çarptı.

Burdur'dan bir son dakika haberi geldi. Burdur-Antalya karayolunda meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil önce bir bariyere ardından da traktöre çarparak durabildi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 18.30 sıralarında Burdur-Antalya karayolu Kurna Köyü kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Burdur istikametine seyir halinde olan Beyza P. idaresindeki Volkswagen marka otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağ tarafındaki demir bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil daha sonra önünde ilerleyen Şeref A. idaresindeki traktöre takılı römorka çarpıp sol şeritte durabildi.

Kazada otomobil sürücüsü Beyza P. ve yolcular 22 yaşındaki Taşkın D., 23 yaşındaki Berkay K, 23 yaşındaki Rukiye K., ve Zeynep A. yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç ise çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken yaralıların öğrenci oldukları ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

;