Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu da sosyetenin hırsız hizmetçisi

Haberler 24 Haz 2024 0
Bu da sosyetenin hırsız hizmetçisi

Sosyetede hırsız yardımcı paniği.

Geçen haftalarda meydana gelen olayda Memduh Paşa Yalısı'nda güvenlik görevlisi, planlı şekilde arkadaşları ile birlikte içerisinde 130 milyon liranın olduğu kasayı çalmış ve kayıplara karışmıştı.

Yaşanan hırsızlık olayından sonra yeni bir olay daha meydana geldi. Bu defa mağdur yeme içme sektöründen iş insanı Rıza Büyükuğu oldu. Eşi Güneş Büyükuğur ile mağdur olan Rıza Büyükuğur, hizmetçileri tarafından soyuldu.

Gelen son dakika bilgilerine göre evin yeni hizmetçisi T. adlı kadın, çifti soydu.

Normalde Güneş Hanım bu konuda tedbirliydi. Ajans ile iletişime geçen kadın, sabıka kaydı istemiş. Kadının sabıka kaydında herhangi bir sıkıntı olmaması sonucu onu işe almış. Ancak kısa bir süre sonra kadın, evde yükte hafif, pahada ağır olan eşyalardan ne varsa alıp kaçtı.

Hizmetçilerinin değerli eşyaları ile kaçtığını fark eden çift hemen polis ekiplerine başvurdu. Polis başlattığı tahkikat kapsamında kadını kısa süre içinde buldu. Ancak kadının çaldıkları ise bulunamadı.

AYNI KADIN BAŞKA YERDE İŞE BAŞLADI, ORAYI DA SOYDU

Delil yetersizliğinden serbest kalan kadın, kısa süre sonra Acarkent'te bir ewvde temizlik görevlisi olarak işe başladı. Orayı da soydu. Ancak bu sefer işler istediği gibi gitmemiş. Kadın suçüstü yakalanmı.

SABIKA KAYDI SAHTEYMİŞ

Gelen bilgilere göre kadının teslim ettiği sabıka kaydının sahte olduğu, kadının daha önce hırsızlıktan suç kaydı olduğu, cezaevine girip çıktığı öğrenildi. Sadece hırsızlık değil kadının çocuk kaçırmadan da hapis yattığı öğrenildi.

Güneş Hanım, çocuk kaçırma olayını duyunca büyük şok yaşamış ve 7 yaşındaki çocuğunun başına bir şey gelmediği için sevinmiş.

;