Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bir adam, çıkma teklifini kabul etmeyen kadına 43 milyon TL'lik tazminat davası açtı

Dünya 4 Şubat 2023 08:41 0
Bir adam, çıkma teklifini kabul etmeyen kadına 43 milyon TL'lik tazminat davası açtı

Singapur'da meydana gelen olayda bir kişi, çıkma teklifini kabul etmeyen kadına tazminat davası açtı.

K. Kawshigan adlı bir kiş, hoşlandığı Nora Tan isimli kadına iki defa çıkma teklifinde bulundu. Kadın ise iki seferde de arkadaş olduklarını, onunla çıkmayacağını söyledi. Kibar şekilde teklifler geri çevrildi ancak olay mahkemeye taşıdnı. Edinilen bilgilere göre Drone şirketi D1 Racing'de yönetici olarak görev yapan adam, kadının kendisini reddetmesinin itibarını zedelediğini ve en az 15 iş ortaklığını kaybetmesine neden olduğunu iddia ederek mahkemeye başvurdu.

Kadın da adama karşı dava açtı ve ondan kendini korumak ve psikolojik destek için terapiye gittiğini söyleyerek tazminat istedi. Kadın, Kawshigan'dan kendisini korumak için dijital kapı görüntüleyici alarm sensörü ve akıllı görüntülü kapı zili taktırdığını söyleyerek bunların parasını karşı taraftan istedi. Bunun yanı sıra kadın geçen sene nisan ayında taciz suçlaması ile şikayetçi olmuştu.

Kadın, onu sadece arkadaşı olarak gördüğünü ve onun en yakın arkadaşı olduğunu söyledi. Adam ise kadını Haziran 2019 ile Aralık 2020'de kendisine karşı karalayıcı davranışlarda bulunmakla suçladı.

43 MİLYON TL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Kawshigan, başlangıçta Ta Shu’ya ilişkilerini ilerletmek için yaptıkları  'bir anlaşmayı ihlal ettiğini' iddia ederek toplamda 22 bin Singapur doları (yaklaşık 315 bin lira) tutarında tazminat davası açtı ancak mahkeme bunu reddetti.

Daha sonra adam, kadının kendisini sadece arkadaşı olarak gördüğü için travma yaşadığını ve 3 milyon Singapur Doları değerinde işinin bozulduğunu söyleyerek tazminat istedi.

Finans7.com | Ankara

;