Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Başvuru İŞKUR'da başladı: Hastanelere temizlik personeli ve hizmetli alımı yapılacak 2023

İŞKUR İlanları 28 Haz 2023 20:54 7
Başvuru İŞKUR'da başladı: Hastanelere temizlik personeli ve hizmetli alımı yapılacak 2023

İŞKUR'dan hastanelere temizlik personeli ve hizmetli alımı başvurusu başladı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok kadroda istihdam etmek üzere personel ve işçi alımı yapılacağına yer verilirken yapılan personel alımının temizlik personeli ve hizmetli kadrolarına yüzlerce alım yapıldığı görüldü. Peki hastane personel alımı başvurusu nasıl yapılacak? Hastanelere temizlik personeli alımı başvuru şartları nelerdir? Hastane hizmetlisi alımı başvurusu nasıl yapılacak? İşte İŞKUR üzerinden yapılan son dakika açıklaması.

Sağlık Bakanlığı 10 bin yeni işçi alımı için TIKLA İNDİR

İLANLAR

İŞKUR'da yayınlanan hastane temizlik personeli ve hizmetli alımı ilanları şu şekilde:

Hizmetli alımları ise şu şekilde:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR üzerinden özel hastanelere yapılan temizlik personeli ve hizmetli alımının başvurusu internetten alınıyor. Başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Hastane ortamında çalışmaya engel herhangi bir sağlık sorunu ve engeli olmayan adaylar arasından yapılacak personel alımında adayların vardiyalı çalışmasına engel herhangi bir durumun olmaması gerektiğine yer verildi. Erkek adaylar için zorunlu askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmişse askerlik yapmış ya da tecilli olması gerekmektedir.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yapılacak hastane personel alımlarına başvurular internet üzerinden, e şube sayfası üzerinden alınıyor. Adayların aşağıdaki gösterildiği gibi İŞKUR sayfasına giderek başvurusunu yapması gerekmektedir.

Linke tıklayın ve açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda iş ilanlarını tıklayın. Son olarak karşınıza iş arama sayfası çıkacak. Burada yukarıdaki resimlerde gösterilen ilan numaralarını girerek ilanlara gidebilirsiniz. Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

;