Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bankaların 50.000 TL İhtiyaç Kredisinin Ödeme Tabloları Belli Oldu!

Kredi 7 Tem 2024 0
Bankaların 50.000 TL İhtiyaç Kredisinin Ödeme Tabloları Belli Oldu!

Üç bankadan 50.000 TL ihtiyaç kredisi.

Ülkemizde nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlar, bankalara kredi başvurularında bulunmaya devam ediyor. Ülkemizde bankalar, sağladıkları imkanlarla vatandaşların yaşadığı sorunlara derman oluyorlar. Bu imkanlar genellikle ihtiyaç kredileri oluyor. Peki 50.000 TL ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar? İşte bankaların ödeme tablosu...

İHTİYAÇ KREDİSİ KURALLARI NELERDİR?

İhtiyaç kredisi çekmek için bankalara başvuru yapan müşteriler bazı kurallara tabi oluyorlar. Öncelikle uygulanan kredi faizi için bankadan bankaya değişkenlik görülüyor. Her banka kendi finansal hesaplamaları ve dikkate aldığı risklerle ihtiyaç kredisi faizini belirliyor. Bazı bankalar daha az bazı bankalar ise daha yüksek kredi faizi ile müşterilerin karşısına çıkabiliyorlar.

İhtiyaç kredisi için bankaların ortak bir kuralı ise azami vade süresi oluyor. Bu kural BDDK tarafından belirleniyor ve tüm bankalar uymak durumunda kalıyorlar. Bundan dolayı ihtiyaç kredisinde en uzun vade 36 ay olabiliyor. Bu vade süresi kesin bir suretle aşılamıyor. 36 ay vadeli ihtiyaç kredileri de en fazla 50.000 TL'ye kadar olan limitlerde geçerli olabiliyor.

QNB FİNANSBANK 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

QNB Finansbank müşterileri aylık yüzde 3,94 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanımında aylık taksit tutarı 3.069 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 110 Bin TL tutarında hesaplanıyor.

AKBANK 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Akbank'a başvuru yapan müşteriler ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde aylık yüzde 4,17 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi için yapılan maliyet hesaplamasına göre aylık kredi taksiti bu bankada 3.186 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 115 Bin TL olarak açıklandı.

ING BANK 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ING Bank müşterileri için ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 3,69 olarak uygulanıyor. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisinin ING Bank'taki aylık taksiti 2.943 TL oluyor. Bu kredi için müşteriler 3 yılda toplamda 106 Bin TL tutarında maliyet ile karşılaşıyorlar.

ihtiyac-kredisi.jpg

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
;