Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bağkur prim düzenlemesi meclise geliyor: 7200 gün oldu mu?

Emekli Haberleri 19 Haz 2023 21:23 0
Bağkur prim düzenlemesi meclise geliyor: 7200 gün oldu mu?

Bağkur prim düzenlemesi kısa sürede meclis gündemine gelecek.

Bağkurluların emeklilik için gereken prim ödeme gün sayısının 9 binden 7 bin 200'e çekilmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Bu konuya Yeniden Refah Partisinin de dahil olduğu ve çalışmaların hızlı şekildey paılıp Bağkurlulara prim düzenlemesinin yürürlüğe gireceği öğrenildi.

Maaş zammı, kira düzenlemesi, Aile Gençlik Bankasının kurulması gibi knuların mecliste önümüzdeki günlerde görüşüleceği bildirildi. Bu konuların hızlı şekilde geçmesi sonrası yetişmesi durumunda emeklilik düzenlemesinin de meclise gelmesi bekleniyor. Erdoğan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Küçük esnafımıza da müjde vermek istiyorum, prim ödeme gün sayısını SGK’lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmayla inşallah 1 milyon esnaf yararlanacak. Biz sadece eser ve hizmet siyaseti yapmıyoruz. Milletimize verecek daha çok müjdemiz var" ifadelerini kullanmıştı.

Bu konuda önümüzdeki günlerde Cumhur İttifakında kritik bir görüşme gerçekleşecek. Görüşmeden haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

;