Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Antalya Kumluca'da feci trafik kazası: Anne, baba ve minik kızları öldü

3.Sayfa 1 Tem 2024 0
Antalya Kumluca'da feci trafik kazası: Anne, baba ve minik kızları öldü

Antalya Kumluca'dan son dakika haberi: Feci kazada 3 kişi öldü.

Antalya Kumluca'dan gelen haberde D400 karayolunun Finike Kumluca istikameti Ahmet Aliağa Bulvarı'nda feci kaza olduğu bildirildi. Finike yönünden Kumluca yönüne doğru gitmekte olan Tayfur Koç adlı kişinin yönetiminde olan bir otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı.

Refüje çarpan ve hızlı olduğu öğrenilen araç, bu hızı ile 100 metre kontrolsüz şekilde sürüklendi ve yol kenarındaki ağaca çarptıktan sonra ancak durabildi.

KAzayı gören vatandaşlar hemen ekiplere haber verdi. Kısa sürede bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapıtğı kontrolde demir yığını haline dönüşen otomobil sürücüsü Tayfur Koç ve eşi Hatice Koç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kaza sırasında ön koltukta anesinin kucağında bulunan Zehra Koç ve arka koltukta oturmakta olan Zişan Koç ise yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Minik kız kurtarılamadı

Hemen hastaneye kaldırılan Zehra Koç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Zişan Koç'un hastanede tedavisi ise devam ediyor. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

;