Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Altın Fiyatları Bayramdan Sonra Yükselecek Mi? İslam Memiş Açıkladı!

Altın 14 Haz 2024 0
Altın Fiyatları Bayramdan Sonra Yükselecek Mi? İslam Memiş Açıkladı!

Piyasalarda hareketli bir süreç yaşanırken altın fiyatlarındaki geçişkenlik baş döndürüyor. Altın fiyatları geniş bir bant aralığında fiyatlanırken bayramda ve bayram sonrasında neler olabileceği merak ediliyor. Altın piyasasına dair değerlendirmeler bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş önemli değerlendirmelerde bulundu.

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 25 Ekim  2023 - Sözcü

ONS ALTIN SATIŞ BASKISI İLE GERİLEDİ

Ons altın için genel bir piyasa fotoğrafı çeken İslam Memiş, “Ons altın 2.301 dolar seviyesinde bulunuyor. Özellikle bu hafta 2.340 dolar direnç seviyesini beklediğimizi ifade etmiştim. Dün ons altın 2.341 dolar seviyesini test etti ve satış baskısı ile yine geriledi. Ons altında 2.280 – 2.380 dolar aralığında piyasaları oyalamaya devam edecekler. Ons altında 2.280 – 2.340 dolar aralığını takip ediyorduk. 2.340 dolar seviyesi test edildi. Şimdi ise 2.280 dolar destek seviyesini takip etmeyi sürdüreceğiz. 9 günlük resmi tatilden dolayı piyasalar kapalı olacak ve ons altında dışarıdaki gelişmeler etkili olacak.” ifadelerini kullandı.

ALTIN FİYATLARI KALICI OLMAYACAK!

Gram altın için de yorum yapan İslam Memiş, “Gram altın fiziki piyasada 2.410 TL seviyesinde bulunuyor. 2.400 TL destek seviyesi çalışıyor. Altın borcu olanlar, düğün yapacaklar, altın yatırımı yapacaklar bu fiyatların kalıcı olmadığını bilmeleri gerekiyor. Yıl sonu öngörülerimizde herhangi bir değişiklik yoktur. Ons altın için 2.600 dolar – 3.000 dolar ve gram altında 3.000 TL ile 3.500 TL öngörülerimiz devam etmektedir. Altın fiyatlarında yaşanan baskılamalar ile düşüşler kalıcı olmayacak. Temmuz ayı ile beraber altın fiyatlarında yükselişlerin geleceğini göreceğiz.” dedi.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Atın resmen uçuşa geçecek, gram  altın 1650 TL olacak - Ekonomi Haberleri

BAYRAM SONRASINA DİKKAT!

Bayram sonrası hakkında kısa bir değerlendirme yapan İslam Memiş, “Bayram tatilinin sonuna kadar dışarıdan veri akışları ile fiyatlamalar olacak. Bayram sonrası ise içeride siyasi açıklamalar fiyatlanacaktır. O dönemde göreceğimiz fiyatlamaları zamanı geldiğinde ayrıca değerlendireceğiz.” şeklinde konuştu.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
;