Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2024 Ortaöğretim/lise KPSS sonuçları bu hafta açıklanacak

KPSS 29 Eylül 2024 0
2024 Ortaöğretim/lise KPSS sonuçları bu hafta açıklanacak

Lise KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? Süreç sona eriyor.

2024 yılı lise KPSS için son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada sonuçların bu hafta kamuoyuna açıklanacağı bildirildi. Peki sonuçlara nasıl ulaşırım?

2024 yılı lise düzeyi KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) sonuçları, adaylar tarafından merakla bekleniyor. ÖSYM tarafından düzenlenen bu sınav, ortaöğretim mezunlarının kamu kurum ve kuruluşlarına atanabilmesi için büyük önem taşıyor. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise öğrenciler ve mezunlar için en çok araştırılan konuların başında geliyor.

KPSS'de başarılı olmak için genel yetenek ve genel kültür testlerinin yanı sıra, alan bilgisi testlerine de giren adaylar, sonuçlar açıklandığında puanlarını kullanarak tercih yapabilecekler. Sonuçların açıklanma tarihi yaklaştıkça adayların ÖSYM duyurularını düzenli olarak takip etmeleri önemlidir.

Sonuç açıklama tarihi

2024 yılı lise KPSS sonuçları 4 Ekim 2024 tarihinde kamuoyuna açıklanacak. Sonuçlardan bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Adaylar, sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Ayrıca, sonuçlar açıklandıktan sonra tercih süreci de başlayacak ve adaylar puanlarına göre kamu kurumlarına atanma hakkı kazanabilecekler.

Sonuçların ardından kamuya lise mezunlarından memur alımı yapılacak. Memur alımlarını finans7 olarak paylaşacağız. Haberdar olmak finans7.com'u için takipte kalın.

;